Even voorstellen: SecurityHive!

WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn SecurityHive! Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfsnetwerk een stukje veiliger wordt en dat u continu inzicht heeft in uw actuele netwerkbedreigingen. Dit doen wij voor alle soorten en maten organisaties en partners! Van MKB tot grootbedrijf.

Één van de kernwaarden van SecurityHive is dat digitale veiligheid voor iedereen toegankelijk dient te zijn. Ook voor bedrijven die geen groot cyber security budget hebben, moet toegang beschikbaar zijn tot simpele, maar toch effectieve cyber security oplossingen.

Wij zijn ontstaan uit een automatiseringsbedrijf en weten als geen ander wat het belang van digitale veiligheid anno 2019 is. Tegenwoordig is van alles met elkaar gekoppeld en zijn de datastromen bijna niet meer in kaart te brengen. De behoefte aan beheersbare en eemvoudige beveiligingsoplossingen is nog nooit zo groot geweest als vandaag de dag. De praktijk leert ons echter dat bestaande cyber security oplossingen erg complex zijn en een hoge beheersdrempel hebben.

Niemand zit te wachten op nog een product in het netwerk dat veel beheer vergt, laat staan nog een extra product waar diepgaande(en vaak abstracte) kennis voor nodig is. Simpel, effectief en krachtig is waar men naar op zoek is.

HOE LOSSEN WIJ DIT OP?

Na ruim 18 maanden van interne ontwikkeling, ontelbare koppen koffie, brainstormsessies en vele product iteraties hebben wij een oud cyber security principe een nieuw leven gegeven. 

De honeypot 2.0! 

Een Honeypot? Wat is dat dan?

In technische termen wordt een honeypot gezien als een gecontroleerd computersysteem, dat is ontwikkeld om hackers te misleiden en in een virtuele val te laten trappen. Een honeypotsysteem doet zich voor als een legitiem(e) computer, server of netwerkprotocol, maar is in werkelijkheid niets meer dan een afleidingssysteem dat op een echt systeem lijkt. Aanvallers die hierop ‘binnendringen’, bereiken hiermee nooit de productiesystemen van uw bedrijf, enkel gesimuleerde systemen die misinformatie bevatten. 

Wanneer iets of iemand verbinding probeert te maken met onze Honeypot Software, weet u dat iets niet helemaal in de haak is binnen uw netwerk. De informatie die onze Honeypot verzamelt, helpt u direct verder naar de aard van het probleem en geeft u inzicht in de noodzaak om in cyber security te investeren.

Tijdens de ontwikkeling van onze Honeypot Software stonden de kernwaarden van SecurityHive voorop; simpliciteit, effectiviteit en toegankelijkheid. Zo is onze honeypot plug-and-play ingestoken, zowel fysiek als virtueel beschikbaar en behoeft nauwelijks beheer. Zo kunt u door met de zaken die er echt toe doen in plaats van uren en uren in logbestanden zoeken naar mogelijke bedreigingen voor uw netwerk.