Presentatie KPN API Store

KPN timmert hard aan de weg voor developers met de lancering van haar nieuwe API Store. Steeds meer applicaties stellen API’s beschikbaar om te integereren met andere oplossingen. KPN organiseert met haar API Store kwalitatieve API’s op een centrale plek. Door eenvoudig te kunnen integreren met andere oplossingen, kan er veel meer bereikt worden.

Mijn collega Jens van de Graaf en ik zijn vorige week op bezoek geweest bij KPN in Amsterdam. KPN is bezig om security-oplossingen in haar API store uit te breiden, waarbij de Honeypot van SecurityHive een mooie aanvulling is. Cyber Security bestaat uiteindelijk uit meerdere lagen van verschillende beveiligingsvormen, waarbij de oplossingen moeten samenwerken. Tijdens ons bezoek aan KPN is de werking van de Honeypot en beschikbaarheid van de API van SecurityHive uitgelegd aan de genodigden en andere security partners.

Momenteel werken wij aan het uitbreiden van onze API’s en het beschikbaar maken van onze oplossing in onder andere de KPN API Store. Bent u benieuwd naar de API Store van KPN? Klik dan hier.

Ook interesse in de Honeypot, API’s of een presentatie van SecurityHive? Neem gerust contact op met ons! Naast presentaties over onze Honeypot, geven wij ook presentaties en trainingen over onderwerpen op het gebied van Cyber Security. U kan ons bereiken op +31 (0)10 200 1350 of sales@securityhive.io