Direct van start met een gratis Honeypot!

Wij houden ervan om mensen kennis te laten maken met onze diensten. Waarom? Wij willen Cyber Security toegankelijk maken voor bedrijven en organisaties. Wij zijn ervan overtuigd dat wanneer onze dienst wordt gebruikt, mensen enthousiast raken over de simpliciteit en toepasbaarheid. Wordt u onze grootste fan?

SecurityHive staat voor toegankelijke Cyber Security oplossingen, ongeacht het budget of de grootte van een organisatie. Voorheen was het al mogelijk om onze oplossing vrijblijvend voor een korte periode uit te proberen. Wij hebben echter besloten om onze Honeypot Software gratis beschikbaar te stellen zonder tijdsbeperking! 

U kan onze Honeypot Software in alle rust uitproberen, implementeren en gratis gebruiken. U hoeft niet langer meer te twijfelen of u wel zo interessant bent voor hackers. U kan gratis onze oplossing inzetten en op de hoogte gebracht worden wanneer hackers zijn binnengetreden.

WAAROM HEBBEN WIJ DIT PROGRAMMA GELANCEERD?

Honeypots waren vroeger erg populair, maar zijn met de opkomst van monitoringstools en andere oplossingen weer uit het zicht verdwenen. Ook waren honeypots complex en tijdrovend in beheer.

Tegenwoordig is bijna al het internetverkeer versleuteld. Monitoringstools kunnen niet meer eenvoudig in het netwerkverkeer kijken. Hierdoor is de noodzaak voor honeypots teruggekomen. Wij hebben het inzetten en beheren van honeypots eenvoudig gemaakt.

Wij merken dat veel organisaties enthousiast worden van onze honeypots. Daarom willen wij dat ook u onze Honeypot Software kan implementeren naast uw andere beveiligingsmaatregelen zoals een firewall of IDS/IPS. Elke netwerk kan een honeypot gebruiken, ook als u in de cloud (public/private) werkt.

Hoe mooi is het dat u met uw organisatie gratis kan instappen?

IS DIT DAN ECHT HELEMAAL GRATIS? WELKE VOORWAARDEN ZIJN HIERAAN VERBONDEN?

Ik hoor u de vragen al stellen…
Er zijn een aantal voorwaarden verbonden aan het gratis programma:

  • De eerste 15 detecties zijn gratis! Na de 15 detecties zit u NIET vast aan een betaald abonnement. U kan de dienst blijven gebruiken en u wordt nog steeds op de hoogte gesteld.
  • Na de eerste 15 detecties kan u de detecties niet inhoudelijk inzien, maar krijgt u wel een melding. Zo kan u bepalen of u verder wil met de Honeypot. U heeft zelf de controle en zit niet vast aan een abonnement.
  • U kunt zoveel virtuele Honeypots uitrollen als u wilt. Fysieke Honeypots vallen niet onder dit programma.
  • Wij zijn erg benieuwd naar uw ervaring met het product en zouden het dan ook leuk vinden als u uw bevindingen wil delen met ons. We zullen hierover contact met u opnemen. Geen spam! Beloofd. 
HOE MELD IK MIJ AAN VOOR DE GRATIS HONEYPOT SOFTWARE?

Nadat u de aanmeldingspagina voor onze Honeypot Software bezocht, voert u uw contactgegevens in. Mijn collega Peter Bin zal dan zo snel mogelijk contact met u opnemen om uw aanvraag door te nemen en eventuele vragen weg te nemen. U kunt dezelfde dag nog aan de slag met uw gratis virtuele Honeypot. Wenst u ook een fysiek model te ontvangen? Deze kan binnen 2 werkdagen in uw netwerk draaien. U kan dit aangeven bij mijn collega.

Wij kijken uit naar uw ervaring met onze gratis Honeypot Software!