Onze Honeypots blijven zoemen

De situatie met Corona vraagt veel aanpassingen van mensen en bedrijven. Zo hebben wij ook een aantal keer de vraag gekregen wat voor effect dit heeft op de continuïteit bij SecurityHive.

Wanneer verdachte activiteit wordt waargenomen, is het erg belangrijk dat je hier snel van op de hoogte bent. Het kan niet zo zijn dat een hacker binnen zit, maar niemand daarvan op de hoogte is. Daarom denken wij bij elke stap na: wat voor impact heeft deze beslissing op de continuïteit van ons bedrijf en onze dienstverlening? Hierbij moet je niet alleen denken aan de beschikbaarheid van de dienst/applicatie, maar ook aan de medewerkers die het bedrijf draaiende houden.

PLATFORM EN ONTWIKKELING

Het platform van SecurityHive is zo ontwikkeld dat onze medewerkers en klanten op afstand het platform kunnen gebruiken en onderhouden. Ook zijn onze leveranciers geselecteerd en zijn er afspraken gemaakt op basis van hoge eisen. Vanuit onze leveranciers krijgen wij bevestiging dat ook bij hen alles in orde is en dat er geen problemen worden verwacht.

Onze ontwikkelaars gaan door met de ontwikkeling van ons platform en de Honeypot. Zij kunnen thuiswerken en op afstand de ontwikkeling voortzetten. Zo blijven wij nieuwe features toevoegen en Cyber Security vereenvoudigen! Binnenkort zullen wij al een sneakpreview geven van een aantal van deze neuwe functies.

Door voorbereid te zijn kunnen wij ook tijdens het Coronavirus (COVID-19) ongehinderd onze diensten blijven leveren en innoveren.

NIEUWE KLANTEN

Onze Honeypots zijn eenvoudig binnen 10 minuten op te zetten, geheel online en zonder tussenkomst van ons. Dankzij onze virtuele Honeypots is dit zo eenvoudig als het importeren van een bestand, invoeren van een licentie en het toepassen van een template in ons Portal. Wij willen Cyber Security eenvoudig en toegankelijk maken voor mensen en bedrijven.

Vandaag nog een Honeypot plaatsen? Klik hier!

Vragen omtrent onze dienstverlening tijdens het Coronavirus? Neem contact met ons op.